FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Aktīvā atpūta  > Medības
Kails Kails tēma (2010-04-18 09:26) [visas]:

Bebra gaļa...

Kails 2010-04-18 09:26
Kā var gardi pagatavot bebra gaļu?
virpa 2010-04-18 10:25
pameegjini uzcept
Laidnis 2010-04-18 10:41
Taapat kaa jebkuru citu galu. Veelam pirmstam drusku nomeerceet vaajaa etikuudenii un diezgan daudz garsvielas jaaliek kaa jebkurai meza galai. Neaizmirsti par kadikogaam. Kotletees pusi uz pusi ar cuuku un perfektas.
slaists3 2010-04-18 11:37
Vislabāk jau desās !!!! šito iesaku likt saldētavā un ej medīt vēl kādus pāris. un tad pusi uz pusi ar mājascūku.....
juris_sokolovs 2010-04-18 11:59
Nožāvē!
Raija_Padorska 2010-04-18 12:46
Lieliska gaļa. Tikai es, meža zvēru gaļu, parasti cenšos divas-trīs reizes uzvārīt un noliet un tikai pēc tam vai nu vāru ar garšvielām līdz galam, vai cepu. Vēl, jebkurai meža gaļai vajag vismaz divtīk garšvielu. Vēl, meža cūka ir lieliska ar adžiku.
fabarm 2010-04-19 11:03
Kurss zina recepti zzaaveessanas marinaadeij un cik ilgi jaatur ir tajaa?
wanda1931 2010-04-20 13:16
Noteikti iesaku izmēģināt šo recepti. Man pašam tā liekas visgaršīgākā.
Marinādes sastāvdaļu daudzums paredzēts lielam bebram. Mazākam bebram sastāvdaļas jāliek attiecīgi mazāk.
2-3 10 g paciņas vistas garšvielas
1 40 g paciņa citronskābes
2 75 g paciņas Vegetas (sarkanās)
3 lieli sīpoli (samalti gaļas mašīnā)
2 galviņas ķiploks (arī samalti gaļas mašīnā)
1 ēdamkarote cukurs
1 strīķēta ēdamkarote sāls
Sastāvdaļu daudzumu var pamainīt, pagaršojot marinādi.
To visu sajaucot kopā vajadzētu sanākt biezai putrai. Sagriež bebru lielos gabalos. Gaļu sadursta ar nazi, lai marināde labāk iesūktos. Ņem gaļas gabalus un katru atsevišķi ieberž ar marinādi (garšvielu putru). Tad tos liek traukā zem sloga. Nekādu šķidrumu klāt nelej, tas izveidosies pats. Vakarā ieliekot no rīta jau var žāvēt. Žāvēšanas laikā pa reizei gaļu apslaka ar ūdeni. (Plastmasas pudelē ielej ūdeni, korķī izdur caurumiņus - tā ērti apslacīt gaļu).
fabarm 2010-04-20 15:33
Paldies super izmeegginaassu kaa ir tad padossu zinju..:))
ManaLaime 2010-04-26 09:48
par to bebri, fui. man tēvs atstiepa - šausmas visa māja smird.
taču es lielisli, burvelīgi gatavoju mežacūku, alni, briedi! Visas manas draudzenes ir starā! Viņas mani par to mīl:DDD
fabarm 2010-04-26 10:42
Nju nav tik traki ka vinji smird varbuut ggeereejot uzsspriceeja dziedzera sskkidrumu tad gan voncii nepajokam..:))
fabarm 2010-05-05 13:00
Super recepte bija laba...tureeju tikaij marinaadee ccetras dienas..:)) Garsso lieliski..:) Paldiesinj.
Rādu no 1 līdz 12 (kopā 12)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅