Kā var gardi pagatavot bebra gaļu?
|
pameegjini uzcept
|
Taapat kaa jebkuru citu galu. Veelam pirmstam drusku nomeerceet vaajaa etikuudenii un diezgan daudz garsvielas jaaliek kaa jebkurai meza galai. Neaizmirsti par kadikogaam. Kotletees pusi uz pusi ar cuuku un perfektas.
|
Vislabāk jau desās !!!! šito iesaku likt saldētavā un ej medīt vēl kādus pāris. un tad pusi uz pusi ar mājascūku.....
|
Nožāvē!
|
Lieliska gaļa. Tikai es, meža zvēru gaļu, parasti cenšos divas-trīs reizes uzvārīt un noliet un tikai pēc tam vai nu vāru ar garšvielām līdz galam, vai cepu. Vēl, jebkurai meža gaļai vajag vismaz divtīk garšvielu. Vēl, meža cūka ir lieliska ar adžiku.
|
Kurss zina recepti zzaaveessanas marinaadeij un cik ilgi jaatur ir tajaa?
|
Noteikti iesaku izmēģināt šo recepti. Man pašam tā liekas visgaršīgākā.
Marinādes sastāvdaļu daudzums paredzēts lielam bebram. Mazākam bebram sastāvdaļas jāliek attiecīgi mazāk.
2-3 10 g paciņas vistas garšvielas
1 40 g paciņa citronskābes
2 75 g paciņas Vegetas (sarkanās)
3 lieli sīpoli (samalti gaļas mašīnā)
2 galviņas ķiploks (arī samalti gaļas mašīnā)
1 ēdamkarote cukurs
1 strīķēta ēdamkarote sāls
Sastāvdaļu daudzumu var pamainīt, pagaršojot marinādi.
To visu sajaucot kopā vajadzētu sanākt biezai putrai. Sagriež bebru lielos gabalos. Gaļu sadursta ar nazi, lai marināde labāk iesūktos. Ņem gaļas gabalus un katru atsevišķi ieberž ar marinādi (garšvielu putru). Tad tos liek traukā zem sloga. Nekādu šķidrumu klāt nelej, tas izveidosies pats. Vakarā ieliekot no rīta jau var žāvēt. Žāvēšanas laikā pa reizei gaļu apslaka ar ūdeni. (Plastmasas pudelē ielej ūdeni, korķī izdur caurumiņus - tā ērti apslacīt gaļu).
|
Paldies super izmeegginaassu kaa ir tad padossu zinju..:))
|
par to bebri, fui. man tēvs atstiepa - šausmas visa māja smird.
taču es lielisli, burvelīgi gatavoju mežacūku, alni, briedi! Visas manas draudzenes ir starā! Viņas mani par to mīl:DDD
|
Nju nav tik traki ka vinji smird varbuut ggeereejot uzsspriceeja dziedzera sskkidrumu tad gan voncii nepajokam..:))
|
Super recepte bija laba...tureeju tikaij marinaadee ccetras dienas..:)) Garsso lieliski..:) Paldiesinj.
|