|
Nopirku saldētu vācu pīli, 2,6 kg. Rakstīts, ka jāatlaidina ledusskapī. Pašlaik atlaidinu. Kā to pīli sagatavot un kādā temperatūrā, kādā traukā cept? Vai jāpārklāj ar foliju, vai var tāpat? Runājiet, lūdzu!
|
Tīri teorētiski , es cepinātu ietītu follijā vai cepamajā piedurknē , lai pasutināš savā sulā un citos klātpieliktos labumos, bet pēc tam atrautu vaļā un nedaudz ļautu apbrūnēt.
P.S. Vasarai smags paēdiens :)
|
Cik ilgi jācep, kādā temperatūrā?
|
220-cik ilgi?to nepateiks neviens-ņem dakšu un baksti,kamēr sula netek laukā...sākumā,tiešām,ietin follijā,kad jau gatava nāk-apsmēŗē ar medu+nedaudz konjaka un apbrūnini.
|
Tad vēl konjaks jāpērk..?
|
Ierīvē ar sāli, svaigi maltiem pipariem, medu un krievu sinepēm, atstāt lai stundu iemarinējas labāk ielikt kādā karstumizturīgā traukā uz kaut kur 30 min 220 pēc tam apmēram 1,5 h 160- 170 grādi jāseko pašam līdzi
|
Uzprasi Biezajai, viņa ir VĀCU produktu speciāliste ;)
|
Baigi tomēr sarežģīti...
|
Līdz Mārtiņiem vēl tālu!
|
Silva - Mārtiņos gatavo zosi vai melnu gaili! (pamēģinat biezpienu) Vācu pīli var est katru dienu. (mūsējas vai ta nav dabūjamas).
|
Viss..! Paldies, draugi! Pīle ir izcepta un gandrīz jau apēsta. No katra padoma paņēmu pa bišķiņai, bet īstenībā cepu, kā krievi saka, "po poņjaķijām", un izdevās ēdama. :)))
|
|
Rādu no 1 līdz 11 (kopā 11) |
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|