FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
ShTEPSELE ShTEPSELE tēma (2012-11-19 18:36) [visas]:

kā "atriebties" ēģiptietim?

ShTEPSELE 2012-11-19 18:36
saistībā ar šito
http://meeting6.oho.lv/meeting.php?cmd=intereses&subgrupaid=1083&temaid=1771043

viesmīlīgais saimnieks būs pie manis uz pāris dienām tajā nedēļā starp Zsv un JG un tagad mana kārta "uzstāties" ar ēdieniem........
par "atriebību" to saucu tāpēc, ka TĀ visādus gardumus izēsties (par zemeņu un citu svaigu, gardu augļu un dārzeņu kalniem nerunājot) man nav gadijies, ja nu vienīgi Spānijā.....

tad ko lai es tādu gardu pagatavoju? Zsv pildītā zoss protams būs, bet ko vēl? Ņemot vērā to, ka viņš ir diezgan eiropeisks, ir nedaudz dzīvojis un strādājis (devis darbu) latviešiem Kairā un latviešu virtuve kā tāda viņam pavisam sveša nav.......

domāju, ka zušus un nēģus vajadzētu, jo zivis jamiem ir daudz, bet šitie lunkanie gan nav, vel zinu, ka šprotes un ķilavas garšo, un vispār es zivis cepu gardākas nekā viņa mājās......

iesakiet kautko, a?
bet ne pārāk darbietilpīgu, piem. zirņu pikas man nebūs laika taisīt..... bukstiņputru gan varētu ;)

domāju vel no sēnēm kautko......

un zinu, ka īstu latviešu lauku torti jams nav ēdis ;)
Eiropa 2012-11-19 19:02
gaileņu vai baraviku mērcīti ar saldo krējumu pie karpeļiem, šķovētos kāpostiņus, pildītos gaļas rullišus ar žāvētu speķīti, siļķu rolmopšus, biešu salātus un protams svaigi ceptus speķa raušus un peiperkūkas!
ShTEPSELE 2012-11-19 19:10
par rolmopšiem es arī iedomājos, jamās zemēs vispār netaisa tādus ēdienus no zivīm kā mēs, jamie tikai pārsvarā cep

siļķi kažokā ar varētu

speķa rauši un peperkūkas vispār ārpus konklursa bez komentāriem, tāds jautājums vispār nepastāv ;) tie ir obligāti ;)
Eiropa 2012-11-19 21:06
vēl man muterīte gatavo šādu latviešu ēdienu, lēti, bet ķēpīgi, varen gardi gan:
reņģu filejas sacep miltos, olā, krāmē dziļā stikla traukā kārtām, aplej ar marinādi, dienu jānotur, lai savelkas
klusaisMiileetaajs 2012-11-19 21:11
Uztaisi sīpolklopsi, un miers!
ShTEPSELE 2012-11-19 21:22
Eiropa - mana krustmāte to pašu (tikai bez miltiem un olām cepa) vel cepeškrāsnī ielika un viltotās šprotes sanāca - mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eiropa 2012-11-19 21:31
jap un varen daudz sīpolus vēl pievieno, samarinējušies ir dikti labi!
pidulis 2012-11-20 11:41
Varētu cepelīnus ar krējumu un sēņu mērci vai kartupeļu pankūkas ar brūkleņu zapti
asakara 2012-11-24 00:58
lašmaizes un kartupeļu pankūkas!
Rādu no 1 līdz 9 (kopā 9)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅