FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Vēzis - vismīklainākā no visām zodiaka zīmēm
 siba tēma [visas]:
 par eedienkarti

siba (2006-05-24 18:19)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Vēzim piemītot tieksme pēc mājīguma, un viņš ap sevi veido omulīgu vidi. Tas iekārtošanā Vēzis iegulda daudz fiziskā spēka un emociju, tāpēc vairās riska, baidoties zaudēt sarūpēto. Vēža izjūtas pārējiem nereti paliek noslēpums, jo šī zīme iemanās gan lielas bēdas, gan skaļu prieku paturēt savā čaulā un pasaulei neizrādīt. Ja arī pašam Vēzim šķiet, ka viņa gremošanas orgāni funkcionē bez vainas, šai zīmei piederošie garīgās un emocionālās spriedzes brīžos nedrīkstētu pārslogot kuņģi vai arī uzēdot glābties no depresīvas noskaņas. Ciete, cukurs un tauki nekad nedos Vēzim to, ko viņš gaida no pārtikas. Turpretī jūtas veltes - katrā laikā! Īpaša vieta Vēža diētā būtu ierādāma visu veidu krabjiem.

Vēzis dzīvo tuvu zemei, un augsne briedē šai zīmei ieteicamos dārzeņus: kartupeļus, kāpostus, rāceņus, sīpolus, gurķus, ķirbjus.

Vēža zīmes augļi un ogas: papaijā, citroni, vīnogas, dārza un meža zemenes.

Vēža 1. dekādē dzimušajiem ieteicamie garšaugi un garšas piedevas: salvija, piparmētra, kardamons, ķimenes, citrona miziņa, vaniļa.

Vēža 2. dekādei: baziliks, koriandrs, ķiploki, dilles, fenhelis, pētersīļi.

Vēža 3. dekādē dzimušajiem: salvija, anīss, muskatrieksts, krustnagliņas, citrona miziņa, kļavu sīrups.

VĒŽA IETEICAMĀS ĒDIENKARTES FRAGMENTS

Kalmāru karbonāde
Nepieciešams:
- 500 g kalmāru filejas,
- pusglāze rīvmaizes,
- 1 ola,
- 3 - 4 ēdamkarotes augu eļļas,
- pēc garšas - sāls un pipari.

1. Iztīrītus un nomazgātus kalmāru "maisiņus" sadala uz pusēm, iegūstot palielus gabaliņus. Tos izdauza ar āmuriņu, apkaisa ar sāls un piparu maisījumu. Pēc tam apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
2. Kalmāru karbonādi cep sakarsētā eļļā brūnu. Uzmanību: pirms cepšanas ir jāizdomā, ar ko karbonādes gabaliņus piespiedīs un noturēs plakanus, citādi tie karstumā rausies čaulā.
3. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Rupjmaizes un zemeņu deserts
Nepieciešams:
- 2 šķēles apgrauzdētas rupjmaizes,
- 200 g dārza vai meža zemeņu,
- 1 ēdamkarote cukur
braluks (2006-05-24 18:29)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Nu jā, te jau var piekrist vairāk:))
rimik (2006-05-26 18:23)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Tik tiešām - super! Mēģināsim pēc jaunās ēdienkartes! Paldies!:)))
siba (2006-05-26 18:24)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 man vieniigaas pretenzijas pret kjirbjiem...:)
Ezjule (2006-06-20 19:45)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 Siba: Bet marinētu ķirbīšu gab. garšo gandrīz kā ananasu gabaliņi :)
orhideja (2006-06-22 09:46)  [visi komentāri]  [visi komentāri šajā grupā]
 ... Ak, tam desertam labprāt pievienotu putukrējuma micīti un piparmētras lapiņu dekorācijai!!! ...Bet vispār - taisnība par to, ka stresa brīžos būtu jāatturas no ēšanas,jo pēc tam kuņģītis sāk protestēt, bet nezin kāpēc rokas pašas stiepjas ēdiena virzienā...Tā gribas sevi palutināt ar ko saldu,garšīgu!
Rādu no 1 līdz 6 (kopā 6)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅