|
sarma7 tēma
[visas]:
Līnis.
|
sarma7 (2007-04-04 07:47)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
Interesanta zivs, neesot jātīra, tāpēc nopirku. Cept varot ar visām zvīņām, tās ar ādu kopā cepšanas laikā izveidojot cietu, ļoti garšīgu garozu. Var uzlikt vāku, uzliet nedaudz pienu un pasautēt.. šodien mēģināšu. Varbūt kāda zin labu recepti? Folijā to brīnumu var cept? |
kollin (2007-04-04 08:58)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
OOoo, zivis...tas ir the best!!!:)))) Līni var cept visur un kā vien vēlies! Zvīņas līnim nenotīrīsi, kaut arī gribētu. Nekādu īpašu recepti nezinu, cepu kā parasti, tāpat kā citas zivis. Es uztaisītu, ja tiktu pie šī garduma [laikam iešu šodien uz bodi pēc līņa], cepeškrāsnī - noberz līņa ādu nedaudz ar sāli lai tiktu vaļā no gļotām, kas klāj tā ķermeni, tad ar asu nazi griez gar mugurkaulu, iepriekš nogriežot galvu, līdz vēderam, izķidā, nomazgā zivtiņu, nosusini un liec cepešpannā, atvērtu, ar ādu uz leju, uz saliktām burkānu ripiņām [burkāns neļauj zivtiņai piedegt pie cepešpannas], uzgriez plānas sīpola ripiņas, es vēl uzberu nedaudz [ļoti minimāli lai nenomāc zivs dabīgo, burvīgo garšu] SantaMaria garšvielu zivīm, uzspiežu majonēzi un cepeškrāsnī iekšā...cepu kādas 30 min., tad uzlieku pāris piciņas sviesta, uzrīvēju sieru un pacepu vēl 10 min...nu tas ir paēdiens, mmmmm....jau siekalas riju!:)))) |
atigila (2007-04-04 12:56)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
mmmmm ,apetelīgi ,man ar mutē saskrēja siekalas ;))) |
sarma7 (2007-04-05 07:19)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
Nu, sanāca tīri garšigs arī bez majonēzes un siera.. Gribējās izgaršot līņa garšu..:)) |
Just_ (2007-04-05 07:34)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
Līnis želejā ir labs. Savelkas pat labāk par karpu, nekādu želatīnu nevajag. |
ingvera (2007-04-05 13:29)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
pēc dūņām negaršo? |
sarma7 (2007-04-05 15:33)
[visi komentāri]
[visi komentāri šajā grupā] |
 |
nē, garšoja labi..:) |
|
Rādu no 1 līdz 7 (kopā 7) |
|
|
Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
|