FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Interešu grupas [???]
Interešu grupas > Viss pārējais...  > Gardummīļi
_Parama _Parama tēma (2010-09-01 08:06) [visas]:

Patisoni

_Parama 2010-09-01 08:06
baigi smukie patisoni man šogad, 1x pamēģināju, ienākušies. ko ar šiem lai iesāk? atradu, ka var marinēt, tāpat kā gurķus. A varbūt ir vēl kāds garšīgs veids, kā no šiem tikt vaļā?
_Parama 2010-09-01 08:09
un kā to patisonu lai sagriež, burkās likšanai? kubiciņos, rombiņos, vai salmiņos. ot, nevar saprast, kā smukāk un burkā labāk salien?
dikucis 2010-09-01 10:39
Marinēti ir tādi pa vidu starp gurķiem un kabačiem pēc garšas.
Parasti sautēju tos pie rudens salātiem kā piedevu.
_Parama 2010-09-01 10:46
dikuci, sautējot ar citiem dārzeņiem, viš ir jānomizo? tā tak viena traka padarīšana..:(

a mazsālītus patisonus arī var taisīt? /aiziet pamēģināt/
Just_ 2010-09-01 10:57
Vai no tiem nevar taisīt tādus pašus burkā liekamus salātus kā no kabačiem? Sagriež sīki, sacep eļļā kopā ar tomātiem, burkāniem utt.?
Just_ 2010-09-01 11:06
http://zakatki.com/kabachki-cukkini-i-patisony/

Te ir vairākas receptes patisonu un kabaču konserviem. Par krievu valodu neatvainošos. Kurš neprot izlasīt, mierīgi var taisīt latviešu gaumē.
_Parama 2010-09-01 11:15
paldies, juste, šon man nav vairs laika iedziļināties, bet man pieņemamas palika tikai konservēšanas receptes. un ja kas, par pārējām receptēm, riebjas no dārzeņiem taisīt saldos ēdienus. tieši tāpēc man nepatīk ķirbis, neciešu viņu nekādā veidā!
klusaisMiileetaajs 2010-09-01 17:32
Man nav ko teikt, bet, ja ir ēdami, tad jau labi.
pidulis 2010-09-01 19:10
Uzreiz var redzēt, ka krievu laikos esat maz dzīvojušas. Tad konservētus, gabalos sagrieztus, patisonus pārdeva 3 litru burkās. Man vislabāk patika tādi lieli - kā zupasšķīvis patisoni. Es ar viņiem trenējos diska mešanā pret šķūņa sienu.D
dikucis 2010-09-01 19:17
Nu nu,ņem pusi ķirbja un pusi burkānus visu izspid sulā! Garšīgi un ļoti veselīgi:)
_Parama 2010-09-02 00:38
protams, ka var ar viņiem trenēties diska mešanā un tā.... bet man kautkā žēl ar ēdienu mētāties.:) vislabāk man patika, kā justene ieteica, ka tos NLO vajag novākt vēl mazus, kad šie ir 3l burkas diametrā, un tad konzervēt vienu virs otra.

bet vispār es saprotu, ka šite neviens viņus neaudzē un neēd, tā sakot nav populārs dārzenis. ...bet forma gan viņiem skaista !:)
kafelate 2010-09-02 10:41
Man ar neviens apkārt laikam neaudzē, jo nav neviens piedāvājis:) Smuki gan viņi, tur Paramai taisnība.
kafelate 2010-09-02 11:01
Atcerējos:)
Vari vārīt patisonus, tāpat kā kabačus ievārījumā, kopā ar citroniem vai apelsīniem, aličas plumītes arī derēs.
_Parama 2010-09-02 11:11
āāāā, kafe, nepatīk man no dārzeņiem taisīt saldos ēdienus!! tāpēc vien es neciešu ķirbjus, kas paši par sevi ir saldi, fui:)
le_chot 2010-09-02 12:30
a marinēti ķirbīši ir superīgi ,ņammmm
le_chot 2010-09-02 12:34
Un šitentādu kur var likt?
_Parama 2010-09-02 12:37
:DDD
Rādu no 1 līdz 17 (kopā 17)

Šī tēma ir slēgta un to vairs nevar komentēt
Twitter Draugiem Facebook
Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅